|
|
Чего вам хотелось бы видеть на сайте? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Анекдоты |
|
|
|
#7347 Helldriver | 8 января 2015 14:20
|
|
|
Только зашел
C нами с: --
Очки:
|
Зустрічаються дві блондинки - Маринка, ти знову вагітна, як то ти так? - Та розумієш, вчора приходив колишній чоловік і сильно вибачався, що покинув мене разом з двома маленькими дітьми.
Старий рибак зловив золоту рибку, та йому каже, що виконує будь-яке бажання, загадав дід стати героєм радянського союзу, відкриває очі, а він в руках з гранатою, а навпроти німецькі танки.
На день св Валентина чоловік вирішив займатися хатніми справами і приготувати святкову вечерю, а дружину з подружками відпустив святкувати. В четвертій годині ночі п‘яна дружина дзвонить в двері. Чоловік сонний відкриває, а дружина ледь на ногах тримається, плаття порване, волосся в різні сторони, пуста пляшка з шампанського в руці. Чоловік: - Ти де була, я вечерю приготував, камін розпалив, а ти шляєшся по ночах. На кого ти схожа? І ти думаєш, що я тебе впущу? - Та на хрін мені не треба, щоб ти мене пускав, я за гітарою.
|
|
|
|
|
|
#7350 Helldriver | 8 января 2015 22:11
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Стоїть дівчина на даху будинку та хоче покінчити життя самогубством, збоку лежить бомж і думає, чого б то не скористатися можливістю та й каже: - Дівчина, почекай, не стрибай, а давай сексом займемося, тобі і так все одно? Вона собі подумала і каже: - Дійсно, все одно, а давай. Позаймалися, тай вона скаче, а бомж їй: - З вітерком! А вона йому: - З тріперком!
|
|
|
|
|
|
#7354 Helldriver | 9 января 2015 10:59
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Напередодні дня Св. Валентина. Приходить в ювелірний салон, дуже гарно вдягнутий, з вигляду багатий, молодий чоловік. І розглядає всякі вироби. До нього підходить консультантка і каже: - Може, ви хочете своїй коханій людині золоте колечко купити? - Ні. - Можливо, купіть коханій браслет з білого золота, чи кольє з діамантами? - Та не маю я коханої людини. - Ну але чому, ви такий статний, гарний молодий чоловік…чому у вас немає коханої людини? - Жінка не дозволяє.
Приходить блондинка в аптеку. - Дайте, будь ласка, щось від безсонниці, а то вже другу ніч заснути не можу. - Спробуйте заспокійливі поприймати, або снодійні - Не допомагає, пробувала… - Навіть не знаю що вам порадить - Ну…тоді дайте мені тест на вагітність.
Призовна комісія. Воєнком питає: - А ти де хочеш служити? - У Генеральному штабі! - Ти що, ідіот? - А це обов’язкова вимога?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять ответы в данном форуме. |
|
|
|
Сейчас: 28 ноября 2024 10:27 |
|
|
|
|
Windows 10 Optima Pro 22H2 19045.5011 x64
Оптимальные настройки скорости и производительности, делают эту сборку незаменимым помощником…
Скачать >> |
|
Windows 11 24H2 Enterprise LTSC 26100.1742 Stable
Сборка на основе оригинального образа Windows 11 24H2 LTSC, удалены приложения и процессы…
Скачать >> |
|
|
|
|
|