|
|
Чего вам хотелось бы видеть на сайте? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Анекдоты |
|
|
|
#7265 Helldriver | 21 декабря 2014 11:47
|
|
|
Только зашел
C нами с: --
Очки:
|
- Мамо, мамо, ти тільки не хвилюйся, сядь я тобі щось мушу сказати. Була сьогодні в лікаря, він сказав, що я вагітна - Боже, доню моя, а від кого? - Цього лікар мені не сказав.
Вчителька питає на уроці: - Хто ким хоче бути? Марічка: - балериною. Івасик: - електриком. Петрик: - сексопатологом. - А чого саме таку професію хочеш мати? - Ну скажіть, йде дві дівчини, одна лиже морозиво, а друга смокче, яка з них одружена? - Ну напевно, та що смокче. - Одружена та, в котрої обручка на пальці, а таких як ви, я і хочу лікувати.
|
|
|
|
|
|
#7269 Helldriver | 21 декабря 2014 14:04
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Викликає бригадир комбайнера в селі і каже: - Поїдеш у Лондон на підвищення кваліфікації. - Так я ж мови не знаю. - Так що там знати, будеш повільно говорити і руками махати, всі зрозуміють. Прилітає в Лондон, виходить з аеропорта: - Так-сі. Таксі зупинилося, він сідає: - Ме-ні в Го-тель Хіл-тон. Таксі везе його в готель, він підходить до адміністратора: - Ме-не зва-ти Ів-ан Пет-ро-вич. - А ме-не Сте-пан Іва-но-вич. - Ти що ук-ра-їн-ець? - Та-к - Так чо-го ми з то-бо-ю по анг-лій-ськи го-во-ри-мо?
Сидять друзі на лавочці. Один розказує: - Ти чув, вчора Петрову тещу збив метеорит. - Та ти що, не може бути. - Та, то був єдиний випадок в світі, коли падаюча зірка власноруч виконала бажання.
Зустрічаються два чоловіка. Один до другого: - Привіт. А чим ти займаєшся? - Я, ландшафтним дизайном. - Та, а що це таке? - Та, на бульдозері працюю.
|
|
|
|
|
|
#7271 Helldriver | 21 декабря 2014 16:22
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Теща каже до зятя: - Чую, що я вже стара, буду помирати. Єдине тебе прошу, на моїх поминках не напивайся, бо ти як п‘яний, то зара будеш співати, на баяні грати, пики всім бити. - Добре мамо, але знайте, поминки Ви мені вже зіпсували.
Чоловік стоїть білі дзеркала і чепуриться, дружина питає: - Куди, то ти так визбируєшся? - Умм…та на кінні перегони. - А, ну, то рухайся, бо твоя кобила вже три рази дзвонила.
|
|
|
|
|
|
#7273 Helldriver | 23 декабря 2014 16:49
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Мама з донечкою гуляють по вулиці. - Мамо, мамо, дай іриску. - Доця, а попа не склеїться. - А я її до рота покладу.
- Сучасна молодь вдягається просто жахливо. Ось, наприклад, подивіться на цього хлопця. - Це моя дочка. - Ой, вибачте, я не знав, що ви її тато. - Я не тато, я мама.
- Мамо, скажіть, будь ласка, свому синові, щоб він мене не передражнював. - Сину, не корч з себе ідіота.
|
|
|
|
|
|
#7277 Verbum | 26 декабря 2014 11:45
|
|
|
Пятизвездочный дример
C нами с: 12.02.2011
Очки: 84
|
- Лікарю, ви мені заборонили їсти на ніч, от я і застудився. - А який тут зв'язок? - Ну як же! Я цілу ніч стояв біля відчиненого холодильника й дивився на курку.
Пришла женщина к знахарке и говорит: "Вот у меня муж по вечерам не очень активен..." Знахарка дает ей пакетик порошка и говорит, что подсыпай, мол, каждый вечер по щепотке в ужин мужу и все будет o'key. Сделала жена на ужин пельмени, недолго думая, высыпала в тарелку весь пакетик и пошла расстилать кровать... Тут вбегает муж с огромными, круглыми, как блюдца, глазами и кричит: - Жена, ты видела как пельмени трахаются? - Нет. - Так иди посмотри!!!
-------------------- РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять ответы в данном форуме. |
|
|
|
Сейчас: 28 ноября 2024 19:35 |
|
|
|
|
Windows 10 Optima Pro 22H2 19045.5011 x64
Оптимальные настройки скорости и производительности, делают эту сборку незаменимым помощником…
Скачать >> |
|
Windows 11 24H2 Enterprise LTSC 26100.1742 Stable
Сборка на основе оригинального образа Windows 11 24H2 LTSC, удалены приложения и процессы…
Скачать >> |
|
|
|
|
|