|
|
Чего вам хотелось бы видеть на сайте? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Анекдоты |
|
|
|
#7242 Helldriver | 18 декабря 2014 17:05
|
|
|
Только зашел
C нами с: --
Очки:
|
Підходить маленький хлопчик до жіночки і каже: - Ой, яке у вас гарне плаття, на ньому намальовані огірочки та помідорчики, все як живе. - Відійди, хлопчику, не бачиш, що мене нудить.
Зібрав Бог Адама і Єву і каже: - Адам, в мене є для тебе подарунок, ти можеш пісяти стоячи. Адам: - Що чесно? А можна я спробою? - Так, звичайно. Адам попісяв під дерево, потім побіг в кущі, потім на полі, потім в озеро, Бог на це все дивиться і каже: - Єво, в мене теж був для тебе подарунок – мозок, але я, напевно, віддам його Адаму, інакше він тут все обісцить.
На суді запитують: - Чому Ви вдарили свою дружину молотком? - Кожен коваль свого щастя.
|
|
|
|
|
|
#7244 Helldriver | 19 декабря 2014 00:20
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Чоловік повертається на три дні швидше з робочої поїздки, заходить додому, а дружина йому як дасть по щоці: - Ти за кого мене маєш?
Жінка до чоловіка: - Ти ялинку виніс? - Так виніс, а чого ти причепилась? - Ну тоді, йди за другою, через чотири дні Новий рік.
Повертається підліток додому, а його в дверях зустрічає зла мама і тато з ремінцем, мама: - Ти де був? Ти повинен був повернутись о десятій, а зараз дванадцята, зараз ти отримаєш. Син: - Ви мені набридли, я вільна і доросла людина, хочу гуляти до ранку, дівчат, алкоголю, все я йду і не зупиняйте мене. Розвертається і йде, тато: - Синку, стій постривай… - Тату, не зупиняй мене - Синку, стій…я з тобою.
|
|
|
|
|
|
#7246 Helldriver | 19 декабря 2014 16:22
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Директор приводить в клас нову вчительку і каже: - Ось, діти, це ваша нова вчителька, сподіваюся сподобається. Голос із задньої парти: - Фігурка нічого така. - Хмм, сам вибирав.
В одній сім‘ї хлопчик з дитинства не розмовляв, але одного ранку він сказав: - Мама, каша холодна. - Синочок, сонечко, ти молодець, чого ти мені до того нічого не говорив. - Бо до того каша була нормальна.
- Тато, а куди лелека летить, коли принесе дитину? - Куди-куди, назад, в штани.
|
|
|
|
|
|
#7248 Helldriver | 19 декабря 2014 18:31
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Дочка повертається після випускного. - Тато, не бий. Все розкажу: усі пили, я не пила, всі з хлопцями цілувалися, а я ні, салатів поїла, потанцювала, світанок зустріли. І все. Дочка у тебе розумниця. Питання є? - СУКНЯ ДЕ?!!
Сьогодні дочка видала: - Мам, а давай заведем сестричку? - Нууу.. я не проти, тільки татко не дозволяє - А давай татко поїде в відрядження - а ми потихеньку заведем??
***** Внук прийшов додому з катка і кинув коньки на підлогу, дід і каже: - Ну що ти тут вкинув посеред хати, не можеш кудись акуратно покласти? - Діду, ну тобі що заважає, візьми відкинь. Дід ногою легенько коньки на бік відкинув. Внук: - Ураааа! Ну на кінець то. - Що сталося, чого ти кричиш? - Тато казав, що купить мені машину, коли дід коньки відкине.
|
|
|
|
|
|
#7250 Helldriver | 19 декабря 2014 22:08
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
- Тату, а чому місяць більший за зірки? - А хєр його знає. - Тату, а чому сонце таке яскраве? - А хєр його знає. - Тату, може ти змучився? - Нє-нє, ти питай-питай, а то крім татка хто тобі все пояснить...
Тато з синочком поїхав на море відпочивати. Син застукав тата з сусідською жінкою, коли вони займалися сексом. Син питає: - Тату, а що ти там робив. - Та я допомагав жіночці надувати матрац, щоб вона не потонула. - Фігня це все, минулого разу, коли ми їздили з мамою, але без тебе, дядько з сусідської кімнати надував матрац і з переду, і ззаду, потім ще мама насос продувала пару разів. Нічого не допомогло, все одно мало не втонула.
***** - Синочку, ти уроки зробив? - Ні. - А чого ти вже ліг спати? - Менше знаєш, міцніше спиш.
|
|
|
|
|
|
#7257 Helldriver | 20 декабря 2014 17:50
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Мама навчила маленького синочка, що не культурно казати: «мама, я хочу пісяти», а треба казати, щоб ніхто на здогадався: «мама, я хочу посвистати». Вночі хлопчик прокидається і підходить до тата. - Тату, я хочу посвистати. - Та ти що? Друга ночі, а тобі свист в голові, лягай спати. - Але тату, я дуже хочу. - Та дивися, мама спить, баба спить, ти їх всіх побудеш своїм свистом, завтра посвистимо разом і голосно. - Тату, я не витримую. - Ну добре, якщо ти так хочеш, то посвисти тихенько, мені на вушко.
- Тато, а ти казав, що сім‘я – це держава, а хто ти в державі? - Я, звісно, президент. - А мама? - Мама, мама - влада. - А бабця? - Бабця, СБУ. - А я хто? - Ти – народ. На наступний день син дзвонить до тата на роботу: - Пане президент, до влади приступив інший президент, СБУ спить, а народ турбується.
- Мама, а чого тато лисий? - Бо він дуже розумний. - А чого в тебе таке довге і густе волосся. - Закрий рот і спи.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять ответы в данном форуме. |
|
|
|
Сейчас: 28 ноября 2024 21:33 |
|
|
|
|
Windows 10 Optima Pro 22H2 19045.5011 x64
Оптимальные настройки скорости и производительности, делают эту сборку незаменимым помощником…
Скачать >> |
|
Windows 11 24H2 Enterprise LTSC 26100.1742 Stable
Сборка на основе оригинального образа Windows 11 24H2 LTSC, удалены приложения и процессы…
Скачать >> |
|
|
|
|
|