|
|
Чего вам хотелось бы видеть на сайте? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Анекдоты |
|
|
|
#7161 Helldriver | 30 ноября 2014 18:18
|
|
|
Только зашел
C нами с: --
Очки:
|
Розмова в супермаркеті: - Куме, зав‘язуйте з тим вегетаріанством, бо воно вас до добра не доведе. - А звідки ви взнали, що я вегетаріанець? - Та бо в магазині, всі хлопи дивилися на шикарну блондинку, а ви на відділ з м‘ясом.
Кум питає кума: - Скажіть, а ви коли-небудь говорили своїй жінці, що ви про неї думаєте? - Так, хочете шрам покажу.
Говорять два куми: - Знаєте, куме, була би в мене гвинтівка, я б всіх тих паскуд постріляв. - Що та й мене б убили? - Ні, Вас би ранив.
Говорять два куми: - Петрович, я просто захоплююся вашими почуттями до дружини, ви вже живете двадцять п‘ять років і коли гуляєте по вулиці – тримаєте одне одного за руку. - Розумієте, якщо я її відпущу, вона обов‘язково щось купить.
|
|
|
|
|
|
#7163 Helldriver | 1 декабря 2014 12:07
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Чоловік зібрався йти в аптеку за презервативами, а жінка каже: - Ще мені купи пару піпеток. Чоловік повертається весь червоний, як рак, тай каже: - Ну все, я більше в аптеку не піду. - Любий, але чого? - Я кажу продавщиці: «дайте пачку презервативів», вона: «нема презервативів», а я їй: «тоді, дайте пару піпеток».
Бабка питає діда: - Ти мені зраджував за 50 років спільного життя? - Нууу... було разок.... коли ти хворіла... - А коли то я так хворіла шо .... аж.... лежати не могла?!?!?
-Скільки коштує ця шуба для моєї дружини? -Вона обійдеться вам в 10000 гривень. -Це помилка? -Ні, ніякої помилки. -Повторіть, будь- ласка. -Вона обійдеться... -Стоп. Тепер правильно."Вона обійдеться..."
- Вчора до нас в квартиру заліз злодій. - І шо? Забрав шось? - Та яке там. Лежить в лікарні. Жінка думала шо, то я так пізно до дому приперся...
|
|
|
|
|
|
#7166 Helldriver | 1 декабря 2014 12:41
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Жінка до чоловіка: - Що то за новий контакт "Славік" у телефонній книжці в твоєму мобільному, я туди зателефонувала, а там жіночий голос підняв слухавку. Як це розуміти? - Дуже просто. Там така сама дурепа як і ти взяла слухавку щоб взнати, що за новий контакт "Сергій" у Славіка в телефоні.
Чоловік повертається на три дні швидше з робочої поїздки, заходить додому, а дружина йому як дасть по щоці: - Ти за кого мене маєш?
Жінка питає в чоловіка: - Коханий, а хто телефонував? - Якийсь чоловік, напевне з гідрометеоцентру, питав: «Ну що, Сонечко, горизонт чистий?»
Наречений вносить свою наречену на руках, вона йому: - Слухай, чого ти мене дальше несеш на руках, ми ж вже одружені. - А, та, точно. - Давай я тобі на шию перелізу.
|
|
|
|
|
|
#7167 Verbum | 1 декабря 2014 14:45
|
|
|
Пятизвездочный дример
C нами с: 12.02.2011
Очки: 84
|
На паркані читаю «Обережно, у дворі злий папуга». Розумію, що це якась дурня. Заходжу. Останнє, що я чув перед втратою свідомості, це голос папуги: «Рекс, ФАС!»
Дуже корисна порада чоловікам. Якщо ваші очі закрили м’які ручки, в спину вперлася пишні груди і пухкенький животик, а ззаду почулося: «Відгадай хто?”… У будь-якому випадку відповідайте: «Андрюха, ти чи що?». Повірте, так буде краще.
На російському АвтоВАЗі з нетерпінням чекають санкцій Заходу, що забороняють ввезення до Росії іномарок.
-------------------- РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
|
|
|
|
|
|
#7168 Helldriver | 1 декабря 2014 19:42
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Приходить дружина до чоловіка на роботу в офіс, а в нього на колінах сидить секретарка. Він, строгим голосом: - Незважаючи на фінансову кризу ми змушені купити ще один стілець.
Чоловік жаліється іншому на дружину: - Вона мене на доглядає, не прибирає в хаті, не готує їсти і весь час докоряє мені. - Не переживай, головне, щоб була гармонія та спокій в ліжку. - Так, в нас там повна гармонія. Вона не хоче, а мені і нетреба.
Теща каже до зятя: - Чую, що я вже стара, буду помирати. Єдине тебе прошу, на моїх поминках не напивайся, бо ти як п‘яний, то зара будеш співати, на баяні грати, пики всім бити. - Добре мамо, але знайте, поминки Ви мені вже зіпсували.
|
|
|
|
|
|
#7173 oleg614 | 3 декабря 2014 21:23
|
|
|
Активный дример
C нами с: 4.07.2011
Очки: 4639
|
Жена жалуется подруге: — Нашла под диваном чужие стринги и лифчик. Теперь мучаюсь, чьи же они. Подруга в ответ: — Главное, чтоб не мужа.
Муж - это мужчина, который видел вас пьяной, голой, без макияжа, ревущей, говорящей всякую х@рню, и как не странно до сих пор живущий с вами...
Жена мужа пилит: — Вот соседка говорит, у нее муж 35 раз может, а ты один раз и то еле-еле. Мужик озадаченный звонит соседу, типа как это? Сосед отвечает: — Да пусть твоя мою дуру не слушает, она туда-обратно считает.
Девочка рано пришедшая на утренник в костюме белочки, до усрачки напугала выпившего сторожа, словами: - Здрасти, а вот я и пришла...
Алкоголь помогает девушкам снять стресс, напряжение, мужиков, лифчик, трусики и кучу других проблем.
-------------------- За Веру, Царя и Отечество!
|
|
|
|
|
|
#7176 Helldriver | 4 декабря 2014 14:05
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Поїхав директор меблевої фабрики у Францію, повертається додому, а там просять розказати, він сів і розказує: - У Франції просто клас, які там вулички, які там будиночки, а які люди розумні. Пішов я в ресторан, підсідає до мене француженка, зразу зрозуміла, що я по-їхньому не говорю і малює бокал, ну я замовив шампанського, посиділи, попили, далі малює сигарету, ну я зрозумів, дав їй сигарету, посиділи покурили, малює мені двох людей одне біля одного, я зрозумів, запросив її на танець. Потім, малює ліжко, тут вона мене поставила в тупик. Звідки вона, француженка, знає, що я директор меблевої фабрики?
|
|
|
|
|
|
#7180 Helldriver | 4 декабря 2014 20:46
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Мама з дочкою прийшли в зоомагазин купувати папугу. А продавець і розказує: - Папуга залишився один, але його ніхто не хоче, бо він жив у дому розпусти. Мама порадилася з донькою і кажуть: - Та то нічого, ми давно хотіли папугу, беремо. Приносять додому та й дочка знімає покривало, а папуга: - О, нова дівчинка, гарна повія, молоденька. На ці слова заходить мама: - О, та ще й управляючу поміняли. На ті слова заходить тато: - О, але клієнти старі, здоров був Серьожа.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять ответы в данном форуме. |
|
|
|
Сейчас: 29 ноября 2024 06:40 |
|
|
|
|
Windows 10 Optima Pro 22H2 19045.5011 x64
Оптимальные настройки скорости и производительности, делают эту сборку незаменимым помощником…
Скачать >> |
|
Windows 11 24H2 Enterprise LTSC 26100.1742 Stable
Сборка на основе оригинального образа Windows 11 24H2 LTSC, удалены приложения и процессы…
Скачать >> |
|
|
|
|
|