|
|
Чего вам хотелось бы видеть на сайте? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Анекдоты |
|
|
|
#7143 lurikk | 27 ноября 2014 09:59
|
|
|
Активный дример
C нами с: 30.05.2009
Очки: 11250
|
Инопланетянин, женившийся на земной женщине, после первой ссоры с женой узнал много нового о летающих тарелках
Замок сэра Генри, Баскервилль-холл. Дворецкий Бэрримор вводит в гостиную здоровенного детину, внешним обликом и повадками похожего на медведя. -Наконец-то, сэр, у нас появилась возможность покончить с этой ужасной собакой, проклятием рода Баскервилей! -Надеюсь....Но я как-то иначе представлял себе знаменитого сыщика Шерлока Холмса! -Это не мистер Холмс, сэр, а мистер Герасим из России. Вы же сами просили пригласить лучшего европейского эксперта!
Британские ученые доказали, что иметь большое хозяйство мечтают не только фермеры!
Две блондинки у машины: — Блин, колесо спустило! — Совсем? — Нет, только снизу.
|
|
|
|
|
|
#7144 Helldriver | 27 ноября 2014 12:03
|
|
|
Только зашел
C нами с: --
Очки:
|
- Ніколи не бачив літаючих тарілок?!?! - одружуйся!
- Марусю, мені вже все це надоїло, давай розлучимося, я так більше жити не можу. - Іване, вдовою мене взяв, вдовою і покинеш.
Третій день іде дощ . У дружини депресія , ввесь час дивиться у вікно ... Якщо завтра дощ не скінчиться , доведеться пустити її в хату.
|
|
|
|
|
|
#7147 Helldriver | 28 ноября 2014 13:42
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
- Підходжу я вчора на дискотеці до дівчини та кажу: «Що, мала, потанцюємо?», а вона мені: «От стоїть мій хлопець - боксер, піди в нього спитай». - Ну а ти що? - Та я що, я сміливий, підходжу до нього і кажу: «Ну що, малий, потанцюємо?».
- Вася, ти мене любиш? - Галя, ну наху@ починати ранок зі скандалу?!?!
Жінка прийшла з забави. Чоловік: - Кохана, тобі погано? - Ні, б*я, мені добре! - А чого ж ти тоді, блюєш? - Ну не можу ж я стільки щастя тримати в собі!
|
|
|
|
|
|
#7149 Helldriver | 28 ноября 2014 16:49
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Кума до куми: – Кума, як справи? – Ой, не питай кумусе! Все болить – ноги не ходять, спина болить, голова гуде і т.д і т.п. – А в селі кажуть, що вчора тебе з Петром на сіновалі бачили, а позавчора з Миколою на лузі. – Ото народ заздрісний! Один орган здоровий і то заздрять.
Двоє москалів прийшли до піцерії: - Девушка, дайте нам по пицце.. - О, диви куме, москалі по пиці просять!!!
Сидять два кума, п‘ють горілку, вже пізно. Кум господар і каже: - Ти мені кум чи ні? Спи в мене. - Та як, в тебе одна кімната, та ще й жінка спить. - То нічого, ляжеш з нами. Так вони і зробили, зранку прокидаються, а кум, котрий гостював і каже: - Ти мене вибач, але твоя жінка, якась непристойна, всю ніч мене за чоловічу гордість тримала. - Та це не вона, це – я, на всякий випадок.
|
|
|
|
|
|
#7151 Helldriver | 28 ноября 2014 19:25
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Два алкоголіка в запої: - Я так багато читав про шкідливість алкоголю та куріння на організм, що вирішив кинути. - Курити чи пити? - Читати…
Чоловік з жінкою сплять вночі. Хтось голосно стукає у вікно, чоловік нервово встає, матюкається відкриває вікно, а там п’яний чоловік: - Мужик, підштовхнеш? - Ти що дурак, третя ночі, йди, щоб я тебе не бачив. Йде в ліжко, жінка питає: - Хто там був? - Та якийсь дурак, хотів щоб я його підштовхнув і я його послав. - Ну ти сволоч, пам’ятаєш як у нас минулого року не працювала машина, то якийсь чоловік нас цілу годину штовхав, йди йому поможи. Чоловік вдягається, знов матюкається, виходить на вулицю в темноту і кричить. - Мужик, ну де ти там, я вийшов тебе підштовхнути. - Я тут, на гойдалці.
- Кохана, ти що впала??? - Нє б*я, різко лягла...
У мене прохання до стоматологів! Робіть зуби працівникам укравтодору так само, як вони роблять нам дороги!..
|
|
|
|
|
|
#7155 Helldriver | 30 ноября 2014 09:32
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Вчитель праці після пляшки горілки, перетворюється на вчителя співів, а після двох пляшок - спокійно викладає філософію в універі...
- Що тобі подарували на день народження? - Бачиш, за вікном, стоїть темно-синій Мерседес? - Так, класний. - От мені такого самого кольору кепку подарували.
Виходить чоловік з під‘їзду, а його сусід тримає кота і йому на вухо горланить: - Хочу Марічку з 43 квартири, хочу, хочу… Той питає: - Ти чого йому на вухо кричиш? - То мені не можна, а йому, всю ніч в мене під вікнами, можна.
|
|
|
|
|
|
#7156 Verbum | 30 ноября 2014 10:49
|
|
|
Пятизвездочный дример
C нами с: 12.02.2011
Очки: 84
|
— Милый, ты любишь меня?... — Конечно!... — А умрёшь за меня? — Зрррасте.....!!! .... А любить тебя кто будет !??
Паренек почувствовал неладное, когда гопники чужого района, в который он поехал провожать свою девушку, сказали за его спиной: — Этого трогать не надо, он с Машкой, смелый видно мужик...
Представляете?! Приходит депутат в Думу осенью, а ему говорят: с тебя бабло за ремонт, новые столы, стулья, микрофон и пульт для голосования. Смешно, правда? А родителям, которые и в сад и в школу ведут деток - не смешно.
-------------------- РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
|
|
|
|
|
|
#7157 Helldriver | 30 ноября 2014 17:25
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
- Абрам, я не можу визначитись - в одних весілля, в інших - похорон... Все в один день. Куди підем? - Ну звичайно шо на похорон. - А чому? - Ну все те саме, тільки без подарунків...
Приходить єврей до Рабина і каже: - Ви знаєте, моя жінка додає мені в харчі отруту, що мені робити? - Не хвилюйтеся, я з нею поговорю. Через тиждень Рабин дзвонить до єврея: - Я вчора три години говорив з вашою жінкою по телефону, хочете мою пораду? - Так. - Продовжуйте приймати отруту.
- Добрий день, скажіть а Сарочка вдома? - Вона померла. - Боже мій, а коли? - Три години тому. - О, пустіть, вона ще тепленька.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять ответы в данном форуме. |
|
|
|
Сейчас: 29 ноября 2024 09:32 |
|
|
|
|
Windows 10 Optima Pro 22H2 19045.5011 x64
Оптимальные настройки скорости и производительности, делают эту сборку незаменимым помощником…
Скачать >> |
|
Windows 11 24H2 Enterprise LTSC 26100.1742 Stable
Сборка на основе оригинального образа Windows 11 24H2 LTSC, удалены приложения и процессы…
Скачать >> |
|
|
|
|
|