нравится
Личная панель  
Наши услуги  

Хочешь
- сайт без рекламы?
- прямые ссылки?
- общение и конкурсы?
Хочешь
- качать без проблем с летитбит?

Категории программ  
Софт хиты  
Наш опрос  

Чего вам хотелось бы видеть на сайте?

Софт для iOS
Софт для Android
Софт для Windows
Игры для iOS
Игры для Android
Игры для Windows
Новости IT
Фильмы
Музыку

Ответить
 Анекдоты
#7141 Verbum | 26 ноября 2014 11:16

Пятизвездочный дример
  • 85

C нами с: 12.02.2011
Очки: 84
Рекорд скорости установил асфальтоскладчик Смирнов. Он сумел разогнать свой каток до 150 км/ч после того, как случайно зацепил на перекрестке "Ламборджини Дьябло"

- Куме, знаєш що по російськи означає наче українське слово “шабля”?
- Ну і що означає по російськи наше українське слово “шабля”??
- Тихіше, панночко!

Женщина пришла за мясом, а ей предлагают рыбу. Говорят, что в ней много фосфора. А она в ответ:
— Мне мужа кормить, я хочу, чтобы он у него стоял, а не светился.

--------------------
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
#7142 Helldriver | 26 ноября 2014 20:25

Только зашел
  • 0

C нами с: --
Очки:
- Кохана, в мене сьогодні день народження. Можна мене з роботи трошки пізніше принесуть?

- Я жонатий вже 15 років. Вчора жінка хотіла мене поцілувати. Може я їй подобаюсь??

- Мій чоловік роботу любить більше за мене! - З чого ти взяла? - В нього перед сексом зі мною ввечері не так стоїть як вранці!!!

Мужик, просто так, без причини, приносить жінці здоровенний букет квітів. Жінка(з агресією): - І шо, мені тепер ноги розставляти?!!???!!! - А в нас шо бл@дь вази дома нема?!?!?!?!
#7143 lurikk | 27 ноября 2014 09:59

Активный дример
  • 68

C нами с: 30.05.2009
Очки: 11250
Инопланетянин, женившийся на земной женщине, после первой ссоры с женой узнал много нового о летающих тарелках

Замок сэра Генри, Баскервилль-холл.
Дворецкий Бэрримор вводит в гостиную здоровенного детину, внешним обликом и повадками похожего на медведя.
-Наконец-то, сэр, у нас появилась возможность покончить с этой ужасной собакой, проклятием рода Баскервилей!
-Надеюсь....Но я как-то иначе представлял себе знаменитого сыщика Шерлока Холмса!
-Это не мистер Холмс, сэр, а мистер Герасим из России. Вы же сами просили пригласить лучшего европейского эксперта!

Британские ученые доказали, что иметь большое хозяйство мечтают не только фермеры!

Две блондинки у машины:
— Блин, колесо спустило!
— Совсем?
— Нет, только снизу.
#7144 Helldriver | 27 ноября 2014 12:03

Только зашел
  • 0

Очки:
- Ніколи не бачив літаючих тарілок?!?! - одружуйся!

- Марусю, мені вже все це надоїло, давай розлучимося, я так більше жити не можу. - Іване, вдовою мене взяв, вдовою і покинеш.

Третій день іде дощ . У дружини депресія , ввесь час дивиться у вікно ... Якщо завтра дощ не скінчиться , доведеться пустити її в хату. smile-03
#7145 Verbum | 27 ноября 2014 16:04

Пятизвездочный дример
  • 85

На следующий день после свадьбы, к молодоженам в спальню заглянула тёща.
- Значит так, зятёк, поскольку жить ты собираешься у нас, слушай внимательно и запоминай, ты обязан: (следует длинный список). Ты не имеешь права: (такой же длинный список). А вот когда появится у Вас ребенок, то…
- Извините, мама.......но я в неволе не размножаюсь…

--------------------
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
#7146 Verbum | 28 ноября 2014 09:20

Пятизвездочный дример
  • 85

Підсів я якось до дівчини познaйомитись. Ввічливо все тaк, а вонa як схопиться, як зaкричить:
- Забирaйтесь звідси! Це жіночий туaлет!

--------------------
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
#7147 Helldriver | 28 ноября 2014 13:42

Только зашел
  • 0

Очки:
- Підходжу я вчора на дискотеці до дівчини та кажу: «Що, мала, потанцюємо?», а вона мені: «От стоїть мій хлопець - боксер, піди в нього спитай». - Ну а ти що? - Та я що, я сміливий, підходжу до нього і кажу: «Ну що, малий, потанцюємо?».

- Вася, ти мене любиш? - Галя, ну наху@ починати ранок зі скандалу?!?!

Жінка прийшла з забави. Чоловік: - Кохана, тобі погано? - Ні, б*я, мені добре! - А чого ж ти тоді, блюєш? - Ну не можу ж я стільки щастя тримати в собі!
#7148 Verbum | 28 ноября 2014 15:14

Пятизвездочный дример
  • 85

- Вот ты мне можешь объяснить, почему вы, мужчины, так редко дарите
девушкам цветы?
- Ну так вы нам пиво вообще не дарите!

--------------------
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
#7149 Helldriver | 28 ноября 2014 16:49

Только зашел
  • 0

Очки:
Кума до куми: – Кума, як справи? – Ой, не питай кумусе! Все болить – ноги не ходять, спина болить, голова гуде і т.д і т.п. – А в селі кажуть, що вчора тебе з Петром на сіновалі бачили, а позавчора з Миколою на лузі. – Ото народ заздрісний! Один орган здоровий і то заздрять.

Двоє москалів прийшли до піцерії: - Девушка, дайте нам по пицце.. - О, диви куме, москалі по пиці просять!!!

Сидять два кума, п‘ють горілку, вже пізно. Кум господар і каже: - Ти мені кум чи ні? Спи в мене. - Та як, в тебе одна кімната, та ще й жінка спить. - То нічого, ляжеш з нами. Так вони і зробили, зранку прокидаються, а кум, котрий гостював і каже: - Ти мене вибач, але твоя жінка, якась непристойна, всю ніч мене за чоловічу гордість тримала. - Та це не вона, це – я, на всякий випадок. smile-03
#7150 Verbum | 28 ноября 2014 18:13

Пятизвездочный дример
  • 85

Один мій знайомий студент-сусід під час політичної дискусії з учителем-поліглотом недавно обурився:
- Ці москалі вже нас дістали зі своїми погрозами!
- Ну, Біблія вчить: «Любіть і ворогів своїх…»
- А як можна їх любити?
- Так само, як... вони нас.

--------------------
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
#7151 Helldriver | 28 ноября 2014 19:25

Только зашел
  • 0

Очки:
Два алкоголіка в запої: - Я так багато читав про шкідливість алкоголю та куріння на організм, що вирішив кинути. - Курити чи пити? - Читати…

Чоловік з жінкою сплять вночі. Хтось голосно стукає у вікно, чоловік нервово встає, матюкається відкриває вікно, а там п’яний чоловік: - Мужик, підштовхнеш? - Ти що дурак, третя ночі, йди, щоб я тебе не бачив. Йде в ліжко, жінка питає: - Хто там був? - Та якийсь дурак, хотів щоб я його підштовхнув і я його послав. - Ну ти сволоч, пам’ятаєш як у нас минулого року не працювала машина, то якийсь чоловік нас цілу годину штовхав, йди йому поможи. Чоловік вдягається, знов матюкається, виходить на вулицю в темноту і кричить. - Мужик, ну де ти там, я вийшов тебе підштовхнути. - Я тут, на гойдалці.

- Кохана, ти що впала??? - Нє б*я, різко лягла... smile-03

У мене прохання до стоматологів! Робіть зуби працівникам укравтодору так само, як вони роблять нам дороги!..
#7152 Verbum | 29 ноября 2014 08:49

Пятизвездочный дример
  • 85

От гота, в полном боевом раскрасе и увешанного черепами, я ожидал чего угодно, кроме «Здравствуйте, я продавец-консультант Орифлейм».

--------------------
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
#7153 Helldriver | 29 ноября 2014 15:09

Только зашел
  • 0

Очки:
Головне в жінці не цицьки, а очі... Повірте, жінка без очей виглядає набагато страшніше...

Цікаво але посвідчення депутата звільняє від відповідальності так само, як посвідчення дибіла...

У нас в країні три види погоди 1 болото, 2 болото засохло, 3 болото замерзло...

В автобусі: - Мужчина! Та ви п’яні!! Страшенно п’яні.... - А в вас, дівчино, ноги криві.... Страшенно криві.... А я завтра протверезію...

- Марія Іванівна, а ви шо сьогодні без ліфчика прийшли? - Вовочка, а як ти здогадався?? - Та у вас всі зморшки на лиці розтягнулись.

Сообщение отредактировал Helldriver - 29 ноября 2014 17:40
#7154 Verbum | 30 ноября 2014 08:54

Пятизвездочный дример
  • 85

Пиццу обычно делают из того, что найдут в холодильнике. Заглянул в свой - там: бутылка мартини и лимон. Как-то настораживает меня ЭТА... ПИЦЦА!

СМС - вона: "Секс - тільки після весілля!"
Він: "Заміж вийдеш - повідом!"

Вирішила порадувати свого чоловіка святковою вечерею, дістала курку ...
Довго на неї дивилася ... вирішила порадувати сексом.

--------------------
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
#7155 Helldriver | 30 ноября 2014 09:32

Только зашел
  • 0

Очки:
Вчитель праці після пляшки горілки, перетворюється на вчителя співів, а після двох пляшок - спокійно викладає філософію в універі...

- Що тобі подарували на день народження? - Бачиш, за вікном, стоїть темно-синій Мерседес? - Так, класний. - От мені такого самого кольору кепку подарували.

Виходить чоловік з під‘їзду, а його сусід тримає кота і йому на вухо горланить: - Хочу Марічку з 43 квартири, хочу, хочу… Той питає: - Ти чого йому на вухо кричиш? - То мені не можна, а йому, всю ніч в мене під вікнами, можна.
#7156 Verbum | 30 ноября 2014 10:49

Пятизвездочный дример
  • 85

— Милый, ты любишь меня?...
— Конечно!...
— А умрёшь за меня?
— Зрррасте.....!!! .... А любить тебя кто будет !??

Паренек почувствовал неладное, когда гопники чужого района, в который он поехал провожать свою девушку, сказали за его спиной:
— Этого трогать не надо, он с Машкой, смелый видно мужик...

Представляете?! Приходит депутат в Думу осенью, а ему говорят: с тебя бабло за ремонт, новые столы, стулья, микрофон и пульт для голосования.
Смешно, правда? А родителям, которые и в сад и в школу ведут деток - не смешно.

--------------------
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ
#7157 Helldriver | 30 ноября 2014 17:25

Только зашел
  • 0

Очки:
- Абрам, я не можу визначитись - в одних весілля, в інших - похорон... Все в один день. Куди підем? - Ну звичайно шо на похорон. - А чому? - Ну все те саме, тільки без подарунків...

Приходить єврей до Рабина і каже: - Ви знаєте, моя жінка додає мені в харчі отруту, що мені робити? - Не хвилюйтеся, я з нею поговорю. Через тиждень Рабин дзвонить до єврея: - Я вчора три години говорив з вашою жінкою по телефону, хочете мою пораду? - Так. - Продовжуйте приймати отруту.

- Добрий день, скажіть а Сарочка вдома? - Вона померла. - Боже мій, а коли? - Три години тому. - О, пустіть, вона ще тепленька.
#7158 Nikb | 30 ноября 2014 17:33

Активный дример
  • 68

C нами с: 21.08.2011
Очки: 2854
Я спробував убити павука лаком для волосся. Павук досі живий, але бачили б ви його зачіску!
#7159 Helldriver | 30 ноября 2014 17:48

Только зашел
  • 0

Очки:
- Як я отримав 15 суток?? - та йду собі по вулиці, нікого не рухаю, тут підходять до мене два мента і кажуть, мол, пройдем з нами, будете свідком. А я здуру ляпнув - шо, хочете офіційно оформити свої стосунки??
#7160 Verbum | 30 ноября 2014 18:01

Пятизвездочный дример
  • 85

— Сема, ты что, всю водку выпил?! Мы же договаривались только для храбрости.
— Договаривались. Но вы ушли. Я остался один и так испугался.

Интересно, как объясняет математика, что 0,25; 0,5; 07 и 1л делиться на 3 без остатка?!

--------------------
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ

Ответить Быстрый ответ

Сейчас: 29 ноября 2024 09:32

Новое на форуме  
Топ в разделе за месяц  
Windows 10 Optima Pro 22H2 19045.5011 x64
Оптимальные настройки скорости и производительности, делают эту сборку незаменимым помощником…
Скачать >>
Windows 11 24H2 Enterprise LTSC 26100.1742 Stable
Сборка на основе оригинального образа Windows 11 24H2 LTSC, удалены приложения и процессы…
Скачать >>

Новости магазинов  

© DREAMPROGS 2004 - 2018.
Связь с администрацией. По вем вопросам. Не забудьте указать свой e-mail.
Сервер предоставлен компанией Host-UA: Украинский хостинг провайдер
    uaRating  
    MyCounter - Ваш счётчик