|
|
Чего вам хотелось бы видеть на сайте? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Анекдоты |
|
|
|
#7121 Helldriver | 19 ноября 2014 22:46
|
|
|
Только зашел
C нами с: --
Очки:
|
Бодрить
Ніщо тaк не знімає сонливість, як горнятко міцної, запашної, гарячої кави, вилитої нa живіт.
|
|
|
|
|
|
#7123 lurikk | 20 ноября 2014 12:14
|
|
|
Активный дример
C нами с: 30.05.2009
Очки: 11250
|
Никогда не путай мой характер с моим отношением. Мой характер зависит от меня, а мое отношение — от твоего поведения.
Опытная гадалка, когда посетители звонят ей в дверь, не задает вопрос "кто там?", а сразу же говорит "ну, вот и вы!"
Знаете ли вы, что жена путешественника во времени не может терять бдительности даже тогда, когда муж уехал в командировку?
Блондинка, посмотрев фильм "Титаник", пришла к выводу: судно можно было бы спасти, если установить на нем "всплывающие окна!"
Два часа ночи, бар, все закрыто. Из норки высовывается немецкая мышь, оглядывается — кота нет, несется к бару, наливает себе пива, выпивает и летит что есть сил обратно к норке. Через минуту показывается французская мышь, оглядывается — нет кота, тоже несется к бару, наливает себе вина, выпивает и тоже убегает в нору. Мексиканская мышь высовывается — кота нет, текила, норка. Выглядывает русская мышь — нет кота, бежит к бару, наливает 100 грамм, выпивает, оглядывается — нет кота, наливает вторую, пьет — нет кота, наливает третью, потом четвертую и пятую... после пятой садится, оглядывается — ну нет кота! — разминает мускулы и злобно так бормочет: "Ну мы б....ь подождем..."
|
|
|
|
|
|
#7125 Helldriver | 20 ноября 2014 19:49
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Вчора 42 рази сходила на***, поки чоловік ремонтував кран на кухні...
Заробітчанин в Португалії заробив собі гроші і вирішив піти в дім розпусти, взяти собі повію. Прийшов і каже: - Дайте мені дівчину, але я хочу чорношкіру та ще й саму темнішу з них. Йому все організували, він пішов в кімнату, до нього прийшла дівчина. Він до неї каже: - Роздягайся. Вона роздяглась - Обертайся та ставай раком. Вона все зробила і чекає. Хвилину, дві, п‘ять…Через деякий час він каже: - Ну все, вставай тай вбирайся. Вона: - А чого? Що тобі не сподобалося? Чого ти не займався зі мною сексом? - Та ні, все добре, я просто хотів подивитися, як буде виглядати червона фуга на чорній плитці. Сообщение отредактировал Helldriver - 20 ноября 2014 19:50
|
|
|
|
|
|
#7135 Helldriver | 23 ноября 2014 17:17
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Сиджу в туалеті, заходить кішка, всідається на лоток, я її гладжу і кажу: – Ну давай, пісяй, моя пухнаста дівчинка! Тато з кімнати кричить: – Надя, соромлюся запитати – це ти з ким там в туалеті розмовляєш?
Тато, у нас в школі був урок праці. – Ну і що? – Ми розлили банку клею, вчителька йшла посковзнулася впала і приклеїлася. – Ну ви хоч її віддерли. – Так, дехто навіть по три рази.
Дівчина вночі йде по підземному пеpеході. Дивиться, а на зустріч їй тупотить великий мужик з шиpоко pазведенними pуками. Дівчина з відчаю хапає цеглу і кидає в мужика. Лунає дзвін скла і моторошний крик: – Твою мать! Тpетє скло до будинку донести не можу!
|
|
|
|
|
|
#7140 Helldriver | 25 ноября 2014 21:44
|
|
|
Только зашел
Очки:
|
Чоловік з жінкою на пляжі, чоловік жадібно розглядає дівчат в бікіні, що загаряють поруч. Жінка: - Сонечко, на забувайся, ти з дружиною, веди себе культурно. - Якщо я на дієті, то в меню неможна дивитися?
Жінка каже чоловікові: - Звичайно, в тебе повинна бути своя думка, і зараз я її тобі розкажу...
Жінка дивиться на оголошення про концерт оркестру, грають Моцарта. Вона і каже: - Давай підемо? - Та ти що, тут ж ясно написано, що концерт не для нас, а для флейти з оркестром.
Жінка після душу входить в спальню, сексуально розкриває халатик і питає чоловіка: - Ну як я тобі? - Гарна! Була б чужою - ціни б тобі не було
Вертатись - погана прикмета. особливо коли ти заміжня і тебе троє суток не було дома!!!
Прокинулась жінка вранці, стала перед зеркалом, довго себе розглядала, огидно скривилась, а потім глянуа на сплячого чоловіка і, злорадно так, прошепотіла : - А так тобі і треба!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять ответы в данном форуме. |
|
|
|
Сейчас: 29 ноября 2024 11:42 |
|
|
|
|
Windows 10 Optima Pro 22H2 19045.5011 x64
Оптимальные настройки скорости и производительности, делают эту сборку незаменимым помощником…
Скачать >> |
|
Windows 11 24H2 Enterprise LTSC 26100.1742 Stable
Сборка на основе оригинального образа Windows 11 24H2 LTSC, удалены приложения и процессы…
Скачать >> |
|
|
|
|
|